Dark Light

<p>Minister van Binnenlandse Zaken Nicolas Sarkozy heeft vrijdag gepleit voor zero tolerance-maatregelen tegen ‘schurken’ op de ski-pistes. “Skiërs moeten zich gedragen, hun snelheid en richting beheersen. We kunnen niet accepteren dat men zich op de pistes als schurken gedraagt,” zei Sarkozy gisteren in <a href=”http://www.chamonix.com/”>Chamonix</a>, een geliefd wintersportoord waar Franse politici hun voorjaarsvakantie graag doorbrengen. Hij vergeleek het aantal ongelukken met de ongevallen in het autoverkeer. Met veel bravoure kondigde hij ook aan dat hij in de zomer wellicht Europa’s hoogste berg, de Mont-Blanc (4.810m) zal beklimmen.</p>
<p>Sarkozy is samen met aartsrivaal en eerste minister De Villepin de belangrijkste kandidaat-kandidaat van regeringspartij UMP bij de presidentsverkiezingen in 2007. De twee haantjes proberen al sinds afgelopen zomer te laten zien wie er lichamelijk het beste voorstaat.</p>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Dit is hem dan, de foto van de 23e president van Frankrijk die op alle Franse gemeentehuizen (meer…