Dark Light

Vanmorgen zijn Nicolas Sarkozy en Carla Bruni in het huwelijk getreden. Dat heeft de burgemeester van het 8e arrondissement in Parijs zojuist bekendgemaakt op de radiozender Europe 1.

“Ik heb twee kiezers van het 8e die wonen op 55 rue du faubourg Saint Honoré getrouwd, zei burgemeester Lebel. “Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Republiek dat een president tijdens zijn ambtstermijn in het huwelijk treedt.” voegde hij er aan toe, daarbij blijkgevend van enig gebrek aan historische kennis. In 1931 trouwde namelijk president Gaston Doumergue eveneens tijdens zijn mandaat.

Het is voor Nicolas Sarkozy al zijn derde huwelijk. Hij heeft twee kinderen uit zijn eerste huwelijk en een kind met Cécilia Sarkozy, de vrouw van wie hij in oktober 2007 scheidde. Hij ontmoette Carla eind november en sinds half december werd het stel regelmatig ‘gespot’. Het Franse publiek ergert zich ondertussen meer en meer aan het Sarkozy’s privéleven. De president daalt gestaag aan populariteit.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts