Dark Light

Nicolas Sarkozy en Carla BruniVolgens de zondagskrant Journal du Dimanche (JDD) zullen Nicoals Sarkozy en zijn kersverse liefde Carla Bruni op 8 of 9 februari in het huwelijksbootje stappen. De krant haalt geen bronnen aan, maar omdat de JDD eigendom is van een van Sarko’s vriendjes, Arnaud Lagardère, zou de informatie wel betrouwbaar kunnen zijn. De geruchten over een mogelijke derde huwelijk van Sarkozy doen al enkele weken de ronde sinds het stel voor het eerst gesignaleerd werd in Disneyland Paris half december. Na een door de media op de voet gevolgde kerstvakantie in Egypte, brachten Bruni en Sarkozy gisteren een liefdesweekend door in Petra, Jordanië.

Bruni’s moeder, Marisa Tedeschi Bruni, zou tegen de Italiaanse pers gezegd hebben dat de President haar de hand van haar dochter gevraagd heeft. De toekomstige schoonmoeder antwoordde: “Meneer de President, ik heb geen enkele reden u haar te weigeren!”, aldus de JDD. Sarkozy had mevrouw Bruni meegenomen naar het Vaticaan tijdens zijn bezoek aan de Paus vorige maand.

Het is niet zeker of het Franse publiek de amoureuze TGV van Sarkozy kan waarderen. Uit een opiniepeiling van iTélé en Le Parisien blijkt vandaag dat voor het eerst sinds zijn verkiezing op 6 mei j.l. Sarkozy’s populariteit onder de 50 procent is gezakt. Van de ondervraagden heeft 45% geen vertrouwen in Sarkozy, tegenover 48% die nog wel vertrouwen heeft in President Bling-Bling. Sinds juli heeft Sarkozy al 17 procentpunten verloren in het populariteitsklassement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts