Dark Light

Het heeft zo zijn voordelen zoon van Frankrijks eerste minister te zijn. Vandaag melden het dagblad Libération en het satirische weekblad Le Canard Enchainé dat de 17-jarige Arthur Galouzeau de Villepin met een aantal vriendjes betrokken was bij een vechtpartijtje in het gevaarlijke 16e arrondissement. De groep jongens waren iets te dronken, en maakten iets te veel herrie met hun scooters. De politie was snel ter plekke en stond op het punt de groep in te rekenen, totdat Arthur zijn vader belde en vervolgens de mobiele telefoon overhandigde aan één van de agenten. De dappere policiers besloten pardoes tot een ‘sepootje’. Desalniettemin besloot de dienstdoende commissaris rapport van het incident op te maken. Een rapport dat de volgende dag reeds op mysterieuze wijze verdwenen was, eveneens als elk ander administratief spoor van het incident… Een puik stukje maatwerk van de Franse politie waar hun baas (en aartsrivaal van De Villepin) Nicolas Sarkozy ongetwijfeld zeer trots op zal zijn.

Vorige week was De Villepins dochter, Marie, ook in het nieuws. Ze was uitgebreid te zien als fotomodel in een reportage van het weekblad Elle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts