Dark Light

Parijs organiseert NIET de Olympische Spelen van 2012. Vandaag om 13H42 Europese tijd maakte het IOC in Singapore bekend dat Londen de gelukkige is. De strijd werd gestreden tussen Parijs, Londen, Madrid, Moskou en New York City.

De afwijzing is de zoveelste afgang voor president Jacques Chirac, die op dit moment in het vliegtuig zit richting Schotland voor de G8-top. Na twee verkiezingsnederlagen in 2002 en 2004, de afwijzing van de Europese Grondwet tijdens het referendum op 29 mei j.l., en het mislukken van het EU-budgetoverleg in Brussel drie weken geleden, heeft Chirac nauwelijks krediet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Zapvandalen

Afgelopen zaterdag viel het collectief Sans-Cravates de het grootste filiaal van de Fnac binnen, gewapend met een TV-B-Gone.…