Dark Light
Het lot sloeg toe.

Er komt niet alleen slecht nieuws uit de Banlieue. Een 22 jarige werkloze jongen en zijn 55 jarige, eveneens werkloze vader uit Franconville, hebben het grootste bedrag ooit in Frankrijk gewonnen in de Euro Millions-loterij afgelopen vrijdag. De winnaars waren de enige in Europa die de juiste vijf cijfers en de juiste sterrencombinatie had ingevuld op zijn lottoformulier. Ze kunnen een chèque incasseren van 75.888.514 euro, net zoveel als 62 eeuwen SMIC, het minimumloon in Frankrijk. De zoon heeft verklaard dat hij een deel van het geld zal gebruiken voor ‘mensen die het nodig hebben’.

[geo_mashup_map]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts