Dark Light

sarko.jpgDit is hem dan, de foto van de 23e president van Frankrijk die op alle Franse gemeentehuizen (meer dan 36.000), scholen en andere officiële instanties komt te hangen. De foto is gemaakt door de persfotograaf Philippe Warrin van het agentschap Sipa. Het is voor het eerst dat in het officiële portret naast de Franse vlag ook de Europese vlag hangt. Dat zou een teken kunnen zijn voor het belang dat president Sarkozy hecht aan het vinden van een oplossing voor de impasse waarin Europa verkeert na het stupide ‘nee’ en ‘non’ van respectievelijk de Nederlandse en de Franse bevolking in 2005.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Voor het eerst in 12 jaar konden de Fransen weer een televisiedebat zien tussen twee presidentskandidaten. In 2002…