Dark Light

Volgens Marine Le Pen, dochter van Jean-Marie, heeft de extreem-rechtse politicus van het Front National nog steeds de vereiste 500 handtekeningen niet om mee te mogen doen met de presidentsverkiezingen. De teller staat nu op 430 à 440 handtekeningen. Le Pen haalde bij de laatste verkiezingen, in 2002, verrassend de tweede ronde. De Franse bevolking trok toen massaal de straat op om te protesteren tegen hun eigen stupiditeit. “Plus jamais un 21 avril,” zijn inmiddels gevleugelde woorden, die holle frasen zijn gebleken. Jean-Marie Le Pen staat inmiddels hoger in de opiniepeilingen dan in 2002.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Minister van Defensie Michèle Alliot-Marie, MAM voor ingewijden, zal vrijdagavond haar besluit bekend maken over haar eventuele kandidatuur.…
Gisteren presenteerde Ségolène Royal (PS) dan eindelijk haar verkiezingsprogramma. Wat staat er in? Luister naar de podcast. Meer…

Lyon

Veilig aangekomen met onze campagne-Peugeot 2005 in Lyon, de tweede agglomeratie van Frankrijk; besloten we de stemming te…