Dark Light

Ségolène Royal en haar partner

Ségolène Royal heeft haar woordvoerder Arnaud Montebourg voor een maand geschorst. Montebourg had woensdagavond in een vraaggesprek op Canal+ geantwoord op de vraag wat het zwakke punt is aan Ségolène Royal “haar partner”. Daarna zei hij “dat was om te lachen”. De partner van Royal is partijsecretaris François Hollande. Montebourg bood donderdagochten als een schoothondje zijn excuses en zijn ontslag aan. “Hij is geschorst uit zijn functies. Gedurende een maand zal hij zal niet meer uit mijn naam praten. Ik heb hem gezegd dat zijn uitlatingen ongepast waren,” verklaarde Royal gisteren tegen het Franse persbureau AFP.

De presidentskandidaat is onderwerp van veel roddels. Vorige week kwam zij in conflict met haar partner Hollande over de te voeren belastiongpolitiek, en eerder deze week werd op internet gesuggereerd dat het paar via een truc belasting zou ontwijken. Dat laatste bleek niet waar, maar leidde er wel toe dat gisteren alle presidentskandidaten, op Jean-Marie Le Pen na, hun bezittingen bekend hebben gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Presidentskandidaat José Bové moet binnenkort vier maanden de gevangenis in. Het Hof van Appèl heeft in een hoger…