Dark Light

François Bayrou (UDF) is de man die de verkiezingen wel eens heel anders zou kunnen laten verlopen dan de race Sarkozy-Royal doet vermoeden. Uit een opiniepeiling van IFOP blijkt dat de man van het midden, mocht hij de tweede ronde halen, zowel de verkiezingen zou winnen van Nicolas Sarkozy, als van Ségolène Royal. Voor het zover is, moet hij natuurlijk wel de eerste ronde winnen. Vooralsnog kan hij op 16% van de stemmen rekenen in de eerste ronde, tegen 25,5% voor Royal en 32% voor Sarkozy. De afstand tussen Ségolène Royal en François Bayrou is de afgelopen weken snel kleiner geworden en het lijkt er op dat Bayrou een doorslaggevende rol zal gaan spelen op 22 april en wellicht ook op 6 mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts