Dark Light

Na een negen dagen durend beraad zijn vanmiddag in Angers de eerste straffen uitgedeeld tegen in de verkrachtingszaak die grote opschudding veroorzaakte in Frankrijk. De uitspraak betreft de eerste waarin in totaal 39 mannen en 26 vrouwen terechtstaan voor handel in en verkrachting en aanranding van 45 kinderen.

Eric J., 39 jaar, wordt beschouwd als een van de organisatoren van het pedofilienetwerk, is veroordeeld tot 28 jaar. De advocaat generaal (de openbare aanklager) had 30 jaar geeist. Na de uitspraak vloog Eric J. zijn advocaat aan, waarna versccillende gendarmes moesten ingrijpen om hem uit de zaal te verwijderen. De andere uitspraken worden in de loop van de avond verwacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.