Dark Light

Sinds een jaar presenteren Alexandre Castagnetti en Clément Marchand iedere zondag een nieuw liedje op hun site La chanson du dimanche. Met een gitaar en een simpel keyboard leveren ze commentaar op een gebeurtenis van de week.

Hun video’s op de site Dailymotion werden al meer dan drie miljoen keer bekeken. Verschillende televisiestations willen de twee nu binnenslepen, maar voorlopig geven Castagnetti en Marchand daar nog geen gehoor aan. Wel hebben ze inmiddels een overeenkomst met platenmaatschappij Mercury gesloten die op 19 mei een DVD zal uitbrengen met hun liedjes.

4 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Bonobo

In December 2001 I bought a cd solely on the basis of the name of the artist: Bonobo…