Dark Light

VoiciDe Paris-Match van deze week is een collector’s item want er staat geen enkele keer Sarkozy op de cover, zelfs niet heel klein. Wie wel op de cover staat is de charmante, maar niet bijster intelligente actrice Sophie Marceau (Bond-girl in The World is not Enough). Zij is dolgelukkig met acteur Christophe – Highlander – Lambert. Volgens Voici is rapzangeres Diam’s oververmoeid en dat hadden ze beter niet kunnen schrijven. De zangeres kwam afgelopen maandag even verhaal halen op de redactie alwaar zij rake klappen uitdeelde aan een van de redacteuren van dit ironische roddelblad.

Marianne brengt vandaag een artikel over de ‘impotente president’ die ‘alles wilde doen’ dus ‘kan hij nog veranderen?’ vraagt Le Point zich af, maar volgens L’Express zit Sarkozy vast in de val.

Het immer interessante no-nonsense weekblad Challenges bericht over het Keizerrijk van Bernard Arnault, rijkste man van Frankrijk en één van de rijkste mannen ter wereld. Arnault zal deze week ongetwijfeld de Elle lezen, want voor dit onmisbare damesweekblad is de crisis op de financiële markten non-existent: het blad heeft een heel dossier over wat met een goed Frans woord ‘Shopping’ wordt genoemd: de best-of van tassen, riemen, sandalen met niet alleen alle prijzen, maar vooral ook hoe de gekochte artikelen gedragen moeten worden.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts