Dark Light

Bij voorbaat excuseer ik me voor het zoveelste Sarkozy-Bruni bericht, maar de site van de krant Est Republicain meldt nu dat het stel afgelopen donderdag toch ècht getrouwd zou zijn. Het bericht zou komen van iemand ‘dichtbij de getuige van het huwelijk’. Sarkozy maakt op dit moment een rondreis door Saoedi-Arabië en de Arabische Emiraten en brengt later deze maand een staatsbezoek aan India. Door te trouwen met Carla Bruni bespaart hij die landen grote protocollaire hoofdbrekens, aangezien een ongehuwd stel dat in één bed slaapt in die landen sociaal onacceptabel. Het Elysée geeft vanmiddag het klassieke ‘geen commentaar’ als officiële reactie.

Wederom: of het waar is, kan ik niet garanderen, maar u las het hier het eerst. De krant Est Republicain was overigens wel de eerste die met het bericht kwam dat Cécilia en Nicolas gescheiden waren.

Update 19h18: De moeder van Carla, Marisa Bruni-Tedeschi, heeft vanavond telefonisch tegen Reuters verklaard dat zij haar dochter vanmiddag  nog gezien heeft en dat zij helemaal niets verteld heeft over een eventueel huwelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Dit is hem dan, de foto van de 23e president van Frankrijk die op alle Franse gemeentehuizen (meer…