Dark Light

De Franse overheid bemoeit zich graag met wat er tussen de lakens gebeurt van de Franse (liefst getrouwde, heterosexuele) stellen. Met een reeks nieuwe maatregelen hoopt men gezinnen aan te zetten tot het fabriceren van minimaal drie babies. Negentien maanden voor de presidentsverkiezingen richt De Villepin zich vooral op de middenklasse. Zo komt er een nieuwe uitkering voor ouderschapsverlof van 750 euro per maand bij een derde kind, wordt het de aftrek voor kinderopvang van kinderen onder de zes jaar verdubbeld tot 50%, wordt de toelage voor de ouder die zijn werk opgeeft om voor zijn zieke of gehandicapte te zorgen hervormd, en komt er een hervorming van de ‘carte famille nombreuse’.

De nieuwe aanwas is hard nodig, omdat volgens De Villepin over tien jaar het Franse werkloosheidscijfer tot nul gedaald zal zijn. Zijn onderdanen zijn al hard bezig. Met 1,9 kinderen per vrouw is de Française nu reeds de op één na vruchtbaarste van Europa, en met 139 keer sex per jaar zijn de Fransen ook ‘s wereld meest actieve sexbeesten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Roken verboden

Volgens het dagblad Le Figaro zal vanaf 1 januari roken in publieke gelegenheden totaal verboden zijn. Dat wil…

Klaar. Over.

Een treurig bericht vandaag in Libération: De burgemeester van het dorpje Pradelles (in het department Nord) is afgelopen…