Dark Light
Europa lijkt zich geen raad te weten met de gebeurtenissen in de Arabische wereld. Vooral met Libië zijn de banden sterk en moeilijk te verbreken.

In de 21e aflevering van BNR Europa vanavond:

  • Wordt Europa overspoeld met vluchtelingen uit Tunesië en andere Noord-Afrikaanse landen? We kijken naar de actuele stand van zaken rondom de toestroom naar de EU en ook naar de reacties van de Europese landen op de gebeurtenissen in Noord-Afrika. Met Frans Timmermans (PvdA) en Barry Madlener, Europarlementslid voor de PVV.
  • Europese ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Zij zouden de motor moeten zijn voor de economische groei. Dat vindt ook de Europese Commissie die in 2008 naar Amerikaans voorbeeld de Small Business Act lanceerde. Nu, een kleine 3 jaar later, is die SBA al weer aan herziening toe. Wat ging er goed, en wat gaat er veranderen? We praten er over met Ulrich Schröder van het Brusselse kantoor van MKB Nederland.
  • En verder het Europese nieuws, de actualiteiten, en de nummer één hit, dit keer uit Portugal?

Luister hieronder:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.