Dark Light
Christine Lagarde en Jon Stewart
Christine Lagarde en Jon Stewart

De onvolprezen talkshowhost Jon Stewart had gisteravond de Franse minister van Economische Zaken en Financiën, Christine Lagarde, in zijn uitzending. Lagarde, een omstreden figuur binnen de regering Fillon, kwam er aardig mee weg. Als voormalig student in Shakespeares taal sprak zij natuurlijk uitstekend Engels, en ze wist Stewart zelfs te verleiden tot het uitroepen van een ‘Vive la France!’. Geen wonder, nu Amerika de Verenigde Staten van Frankrijk geworden zijn. Oordeelt u zelf.

The Daily Show With Jon Stewart M – Th 11p / 10c
Christine Lagarde
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Economic Crisis First 100 Days
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts