Dark Light

LiberationIn de strijd met de talloze gratis dagbladen als Metro, 20 minutes, Direct Matin en Direct Soir, deelt Libération vandaag de krant gratis uit in een extra hoge oplage van 500.000. De krant wil dat op die manier de lezers ontdekken waarom er normaal gesproken betaald moet worden voor een ‘kwaliteitskrant’. De krant kan afgehaald worden tegen inlevering van een bon die hier kan worden gedownload. Wees er snel bij. Mijn vaste kioskhouder gaf de krant vanmorgen alleen aan vaste klanten en onder de toonbank mee, omdat het storm liep.

De actie is mede mogelijk gemaakt door Disneyland Parijs, die met vijf pagina’s adverteert voor de nieuwe attractie The Hollywood Tower Hotel. Een pretpark dat persvrijheid financiert: het lijkt wel een (griezelig) sprookje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

War?

Last week I read an article in one of my favourite newspapers, The New York Times, about the…