Dark Light

L’ExpressHet omslagartikel van NouvelObs gaat over de “Nieuwe seksualiteit van de Fransen”, naar aanleiding van een groot maatschappelijk onderzoek. Niet veel schokkende conclusies, behalve dan dat vrouwen steeds meer op mannen gaan lijken in hun seksuele behoeften en activiteiten en slecht nieuws voor de vrouwen: maar liefst 20 procent van de mannen tussen 18 en 24 jaar heeft helemaal geen interesse in seks. De vrouwen nemen us het heft in handen, maar volgens weekblad Courrier International is de strijd tussen man en vrouw juist weer losgebarsten.

Zowel L’Express als Le Point kijken deze week over de grens heen. Voor L’Express is Rusland een nieuwe bedreiging voor stabiliteit in Europa. Le Point gaat naar Israël, het gastland van de Salon du Livre die eind volgende week begint.

Het Sarkozy-schoolkrantje Paris-Match heeft het deze week over het ‘staatsexamen’ dat Carla Bruni heeft afgelegd als Third Lady. Bruni, die nu ‘Madame Sarkozy’ wordt genoemd (waarom Nicolas niet Monsieur Bruni wordt genoemd is niet duidelijk), mocht mee op staatsbezoek aan Tchad en Zuid-Afrika. De coverfoto lijkt op een prachtige jaren ’50 advertentie in Ektachrome kleuren voor Air France… Op het weekblad Point de Vue tenslotte staan Carla Sarkozy en Cécilia gezusterlijk naast elkaar. Volgens dit high-society blad zou Cécilia op 22 maart aanstaande in het huwelijk treden met Richard Attias.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts