Dark Light

si tu reviens, j’annule toutHet weekblad NouvelObs meldt dat Nicolas Sarkozy acht dagen voor zijn huwelijk met Carla bruni nog een sms gestuurd aan zijn ex-vrouw Cécilia, met als inhoud: “Als je terugkomt, annuleer ik alles.” Cécilia zou niet geantwoord hebben op zijn sms. Het is niet duidelijk hoe het blad aan de informatie komt. Maar volgens NouvelObs was Sarkozy afgelopen zaterdag tijdens de huwelijksvoltrekking niet echt supergelukkig. Toen één van zijn communicatie-adviseurs hem na de ceremonie een perscommuniqué voorlegde waarmee het huwelijk gemeld zou worden, reageerde hij met “Geen communiqué nodig, het zijn allemaal eikels, ik heb geen ruk met ze te maken”.

Sarkozy zou het niet kunnen verkroppen dat Cécilia binnenkort wellicht gaat trouwen met haar minnaar Richard Attias.

Update 08.02.2007: Sarkozy zegt dat het SMS’je vals is en heeft een strafzaak aangespannen tegen het weekblad. Het artikel is inmiddels van de site van NouvelObs verwijderd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts