Dark Light

De weekbladenPoint de VueZoals bijna gebruikelijk heeft de meerderheid van de weekbladen deze week Nicolas Sarkozy op de voorpagina, en dan met de affaire die de president zou hebben met Carla Bruni. Deze week in Point de Vue de fotoreportage van het bezoek dat de twee afgelopen weekend aan Disneyland Paris brachten. Hetzelfde verhaal vinden we ook terug in Paris Match, dat tevens een 16 pagina tellende fotoreportage heeft van een week in het leven van Sarkozy. Ook de bladen Closer en Voici plaatsen de affaire Bruni-Sarkozy op de voorpagina’s. Deze roddelbladen komen normaalgesproken op maandag uit, maar verschijnen nu bij uitzondering morgen, donderdag.

Het hoofdartikel van Nouvel Obs is iets serieuzer en gaat deze week over Ingrid Betancourt die al vijf jaar gegijzeld wordt in Colombia. De Fransen hebben lichte hoop dat zij dit jaar kerstmis bij haar familie zal kunnen vieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts