Dark Light

In tegenstelling tot wat de terroristische organisaties vakbonden eerder aankondigden, zal er morgen toch niet gestaakt worden in het openbaar vervoer in de regio Parijs. Het metro en RER verkeer zal wellicht verstoord zijn door acties, maar minimaal 80% van de metro’s en 90% van de bussen trams zal op tijd rijden.

Ook de bond CFE-CGC heeft na overleg met de directie van de SNCF besloten om af te zien van de staking die gepland was op donderdag 13 december. Tussen de verschillende vakbonden heerst onenigheid over de te voeren strategie in de onderhandelingen met de regering over het speciale pensioenregime waaronder de spoormedewerkers vallen. De vakbond SUD-Rail wil graag een staking op 18 december.

Op het nummer 0800 15 11 11 en op de site van de RATP vindt u de actuele vervoersinformatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts