Dark Light

De Angelina Jolie en Brad Pitt van de Franse politiek, Ségolène Royal en François Hollande, zijn uit elkaar. Royal en Hollande ontmoetten elkaar in 1978 op de ENA, hebben samen vier kinderen, maar waren niet getrouwd. Het nieuws van de scheiding staat in het boek Les coulisses d’une défaite dat woensdag zal verschijnen. Royal en Hollande zouden al enige tijd uit elkaar zijn, maar Royal weigert een datum te noemen. In hetzelfde boek verklaart Royal eveneens dat ze behalve de kinderen, het bankstel en de kamerplanten, ook de leiding van PS wil meenemen in de boedelscheiding. Al geruime tijd waren er geruchten dat het slecht ging in het koningskoppel. Ook zouden beiden, zoals dat gaat in Frankrijk, er al geruime tijd extra-curriculaire en clandestiene geliefden op nahouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Social Unrest

Another week of social unrest in France: A series of strikes have been launched to protest the government’s…