Dark Light

dscn0952.jpgVolgens een opiniepeiling van Ipsos/Dell stevent de regeringspartij UMP af op een ruime meerderheid tijdens de parlementsverkiezingen op 10 en 17 juni aanstaande. De partij zou 43,5% van de stemmen halen tegen 28,5% voor de PS die samen met de MRC en de PRG een lijstverbintenis is aangegaan. De nieuwe partij van François Bayrou, Modem, zou kunnen rekenen op 9% van de stemmen, wat zou neerkomen op 1 tot 6 van de 577 zetels in de Assemblée Nationale. Van de ondervraagden zijn 14% nog niet te weten waarop hij of zij zal stemmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Groene verkiezingen

De kandidaten voor de presidentsverkiezingen zullen alleen het campagnemateriaal vergoed krijgen dat van milieuvriendelijk materiaal gemaakt is. Het…