Dark Light

Er mogen officieel twaal kandidaten mee mogen doen aan de Franse Presidentsverkiezingen. De Conseil Constitutionnel, de Franse Kiesraad heeft de 12 namen zojuist bekend gemaakt. Het was tot het laatste moment nog onzeker of José Bové mee mocht doen, maar ook hij heeft de vereiste 500 handtekeningen binnengehaald. Het gaat om François Bayrou, Olivier Besancenot, José Bové, Marie-George Buffet, Arlette Laguiller, Jean-Marie Le Pen, Frédéric Nihous, Ségolène Royal, Nicolas Sarkozy, Gérard Schivardi, Philippe de Villiers en Dominique Voynet. Dat zijn er trouwens vier minder dan in 2002. Meer over de kandidaten hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Go Sego!

Acht maanden voor de presidentsverkiezingen worden de messen geslepen. De officieuze presidentskandidaat van de PS, Ségolène Royal, is…