Dark Light

Nu Jacques Chirac bekend heeft gemaakt dat hij zich niet kandidaat zal stellen voor de komende presidentsverkiezingen, heeft eerste minister Dominique de Villepin zijn steun uitgesproken voor Nicolas Sarkozy. Vanmorgen op de radiozender Europe1 zei De Villepin: “Ik sta nu achter Nicolas Sarkozy om de idealen van onze politieke familie te verdedigen.” De Villepin en Sarkozy waren lange tijd rivalen, maar na de afgang vorig jaar van De Villepin rondom het jongerencontract CPE leek het steeds onwaarschijnlijker dat De Villepin zich kandidaat zou stellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts
Voor het eerst in 12 jaar konden de Fransen weer een televisiedebat zien tussen twee presidentskandidaten. In 2002…