Dark Light
Het Franse juwelenmerk Dior Joaillerie presenteert vanaf deze week zijn nieuwe juwelencollectie in de virtuele wereld SecondLife. Nieuwsgierigen kunnen zich verplaatsen naar het Belladonne Island. De virtuele burgers kunnen de juwelen echter alleen bekijken en niet kopen. Dior gaat SecondLife namelijk niet als een verkoopkanaal gebruiken, maar als vitrine in de hoop dat er een buzz ontstaat onder de SecondLife-deelnemers die bij zal dragen aan het imago van Dior en zal afstralen op makkelijker bereikbaar producten als Dior cosmetica. In het echte leven zijn de juwelen uit de collectie, gecreëerd door Victoire de Castellane, vanaf volgende maand verkrijgbaar voor prijzen tussen de 100.000 en 1 miljoen euro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts