Dark Light

In Cannes zijn ze wel wat gewend qua sterren, maar vanmiddag stonden zelfs de meest door de wol geverfde celebrity-journalisten even met hun ogen te knipperen bij de line-up voor X-Men 3, die vanavond in première gaat. De hele cast was er (onder wie Halle Barry, Hugh Jackman en de Nederlandse Famke Janssen) en de traditionele photocall was ‘de beste sinds jaren’, aldus een van de fotografen. De persvoorstelling was afgelopen vrijdag, de journalisten werden gefouilleerd en moesten al hun elektronische apparatuur afgeven in de garderobe. In de zaal hielden vijf beveiligers iedereen in de gaten om de eerste de beste grapjas die een foto zou maken van het scherm met harde hand te verwijderen. De film wordt buiten competitie vertoond, en gaat overmorgen over de hele wereld in première.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.