Dark Light

Twee vakantiewoningen zijn afgelopen nacht verwoest door twee bomaanslagen in Tiuccia en Coggia (Zuid-Corsica). In nabijgelegen panden werden door de gendarme drie bommen ontdekt die niet zijn afgegaan. De aanslagen werden opgeëist door het Corsicaans bevrijdingsfront (FNLC). De onafhankelijkheidsbeweging zijn in een gewelddadige onderlinge concurrentiestrijd verwikkeld. Vorige week kwam een terrorist om het leven toen hij een bom plaatste in Aix-en-Provence. Sinds begin januari zijn al meer dan 60 aanslagen verricht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Social Unrest

Another week of social unrest in France: A series of strikes have been launched to protest the government’s…