Dark Light

beigbeder.jpg Frederic Beigbeder heeft met zijn boek Windows on the World de Independent Foreign Fiction Prize gewonnen. De prijs wordt toegekend door de Arts Council England aan de beste vertaling in het Engels van een buitenlands boek. Windows on the World gaat over de laatste momenten van een familie in de bar bovenin het World Trade Center op de vorege ochtend van 11 september. Beigbeder is vooral bekend van het succesvolle boek 99 Francs, een afrekening met zijn voormalige werkgever, een reclamebureau, en waar de filmversie op dit moment wordt voorbereid door de van oorsprong Nederlandse regisseur Jan Kounen.

Foto: © Olivier Roller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

How to be good

Katie Carr thinks she is a good person because she is a doctor, and is sometimes able to…

Schott's Misc.

In an era before the Internet and Cable Television, people had encyclopedias to learn about things. It’s not…

Fast Food Nation

Although I admit to sin maybe once every two months, I think Fast and Food are two words…