Dark Light

Aflevering 17 van BNR Europa, met daarin:

  • De regio’s profiteren flink van de Europese Unie en dat is niet altijd bekend bij de kiezers. Om die grote belangen te behartigen is er een zelfs een Huis van de Nederlandse Provinciën in Brussel. Wij praten met de directeur van dat huis, Rob van Eijkeren.
  • Verder gaan we naar Zwitserland; de koers van de Zwitserse franc staat zo hoog dat de export van het land in gevaar komt. Met een reportage van correspondent Renske Heddema en een gesprek met hoogleraar monetaire economie, Casper de Vries.
  • Plus natuurlijk het nieuws, de agenda, en de nummer één hit, dit keer uit Nederland.

Luister hieronder terug:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.