Dark Light
Eindelijk één oplader voor alle mobiele telefoons.

In BNR Europa vanavond:

  • De nieuwste ontwikkelingen in de eurozone, met oud-Eurocommisaris Frans Andriessen
  • Nederlandse studenten gaan deze week naar Wenen voor de finale van de European Business Champions League. Met andere Europese studenten strijden ze om de titel van beste leerling in Europees ondernemen.
  • Wie heeft er niet een la vol nutteloze telefoonopladers? Die kunnen binnenkort allemaal in de recyclebak. Vanaf dit jaar krijgen alle mobieltjes dezelfde oplader. Straks de man die dit mogelijk heeft gemaakt, Europarlementariër Toine Manders.

Luister hieronder de uitzending terug:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.