Dark Light
Visquota en fiscale eenheid: de onderwerpen van de nieuwste aflevering van BNR Europa.

In de nieuwste aflevering van BNR Europa:

  • Frankrijk en Duitsland zijn eensgezind: ze willen een fiscale en economische unie. Alleen zo kan de euro veiliggesteld worden. Een goed idee, of niet? Daar praten we over met William de Vijlder (hoofd beleggingen BNR Paribas) en Gerben Jan Gerbrandy, MEP D66/Alde.
  • Als we nog lang willen genieten van vis, dan is een duurzaam visserijbeleid letterlijk van levensbelang. De visserijministers vergaderen over de vangstquota. Correspondent Lex Rietman ondervroeg Spaanse vissers over Europese regeltjes en Gerben Jan Gerbrandy en Johan Nooitgedagt (Productschap Vis) leggen uit wat er op het spel staat.
  • En verder: de Europese actualiteiten, de agenda en de nummer één hit.

Luister de uitzending hieronder terug:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.