Dark Light

In BNR Europa:

  • De kou houdt Europa in haar greep, maar de markten zijn verhit door de euro. Speculanten kijken gulzig naar Spanje, Portugal en ook België. Is dat terecht? Een gesprek met Carsten Brzeski, econoom bij ING en een reportage vanuit Portugal.
  • In Libië vindt deze week de top Afrika-EU plaats, maar er is weinig reden voor optimisme. Daarover een gesprek met MEP voor de Groenen, Judith Sargentini. Zij was in Tripoli om de top voor te bereiden en is lid van de delegatie van het Europees Parlement voor de relaties met Zuid-Afrika.
  • En verder natuurlijk het Europese nieuws, de agenda en een nummer één hit, ergens in Europa.

Luister hieronder de uitzending terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.