Dark Light

Mode-icoon Karl Lagerfeld is het nieuwe boegbeeld van een campagne voor veilig verkeer. Om de Fransen duidelijk te maken dat zij vanaf 1 juli aanstaande een geel veiligheidshesje in de auto moeten hebben, wijkt Karl Lagerfeld voor één keer af van zijn gestileerde outfits. “Het is geel, het is lelijk, het past nergens bij, maar het kan uw leven redden,” zegt de stijlkoning terwijl hij onverstoorbaar in camera blikt.

DJ Lagerfeld GTA IVDe associatie van Lagerfeld met veiliger verkeer is opmerkelijk. In het nieuwe en razend succesvolle videospel Grand Theft Auto IV waarin alle verkeersregels genegeerd worden, speelt zijn 3D-personage namelijk een DJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.