Dark Light

Pierre “Mosey” SarkozyDe appel valt niet ver van de boom. Met zijn opzichtig gedrag en voorkeur voor zonnebrillen, Breitlings, privéjets en fotomodellen heeft president Nicolas Sarkozy al de bijnaam “President Bling-bling” gekregen. En daar houdt de overeenkomst met rappers nog niet mee op. Eén van zijn zoons blijkt namelijk hiphop-producer te zijn. De blonde jongen die op MySpace de naam Mosey draagt, is in het dagelijkse leven niemand minder dan Pierre Sarkozy, zo meldt Libération vandaag, maar oplettende weblezers waren al veel langer op de hoogte. Het nieuwe album van rapper Poison dat binnenkort verschijnt, Mec de Tess (“Gast van de Voorstad” in verlan) is geproduceerd door Pierre Sarkozy en Sarko jr. heeft ook het nummer “La Rue” geschreven.

Of zijn vader, die als Minister van Binnenlandse Zaken rechtszaken aanspande (en verloor maar in beroep ging) tegen de rappers van La Rumeur, blij is met de carrière van zijn oudste zoon, is niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts