Dark Light

Tony Blair

Tony Blair, geliefd en verguisd, komt aan voor zijn allerlaatste Eurotop, 21 juni 2007

Zojuist zijn in Brussel de regeringsleiders aangekomen bij het gebouw van de Europese Raad. De politici zullen proberen een antwoord te vinden op de crisis waarin Europa sinds mei 2005 verkeert. Door vooral de Poolse opstelling ziet het er voorlopig niet naar uit dat er snel een oplossing gevonden wordt. De Eurotop die eigenlijk morgenavond moet zijn afgelopen, kan ontaarden in een heuse marathon die wellicht tot en met zondag zou kunnen duren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Salute to Julius

A gentle spring breeze is coming in from the dunes just behind me. On the beach below, a little boy is…