Dark Light

Campagne SNCFDe campagne voor de website van de SNCF, de Franse spoorwegen heeft de Grand Prix van de APPM gewonnen, de belangenorganisatie van de tijdschriftenpers. De campagne speelt met de Franse uitspraak van buitenlandse bestemmingen die worden verbasterd tot Franse lokale plaatsnemen (“Losse-en-Gelaisse”, “Quancoune”, “Saint-Gapour”, “Nouillorc”). Omdat men op de site ook vliegreizen en hotelovernachtingen kan kopen, moest de aandacht ook op die producten komen te liggen. De pay-off luidt “gelukkig bieden we meer dan de trein”. De campagne van DDB Paris werd eerder al uitgeroepen tot beste buitenreclamecampagne van 2006. DDB Paris werd ook beste tijdschriftenreclamebureau. Een speciale prijs was er verder voor het Nederlandse modeduo Viktor en Rolf.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts