Dark Light

essensis.jpgWie mooi wil zijn, moet yoghurt eten. Althans als het aan Danone ligt. De Franse voedselgigant komt deze maand met Essensis, een cosmetische yoghurt. Essensis moet vechten tegen de vrije radicalen en een gunstig effect op de huid hebben. De grens tussen de cosmetica- en de voedselindustrie vervaagt steeds meer. Voedingsexperts staan kritisch tegenover deze nieuwe trend. De omvang van de markt van de zogenaamde ‘nutricosmetics’ bedraagt naar schatting wereldwijd zo’n 1 miljard €, en voedingsfabrikanten verwachten een grote toename de komende jaren. Het wachten is nu op een of ander hip Parijs restaurant dat een voedzame nachtcrème als voorgerecht gaat serveren. Tot die tijd houd ik mijn eigen huid rimpelloos met L’Oréal Menexpert.
[Deze website wordt overigens niet gesponsord, noch door Danone, noch door L’Oréal.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.