Dark Light

Morgen (zaterdag) ben ik te gast in de uitzending In de ban van de week, om 11 uur op BNR Nieuwsradio. Ik geef dan rechtstreeks vanuit het mythische Maison de la Radio France (zie foto) een overzicht van het nieuws van de afgelopen week in Frankrijk en ga dieper in op de studentenprotesten.

1 comment
  1. Prachtig – ik woonde/studeerde en werkte in mei 1968 midden in het Quartier Latin (Rue de Vaugirard – vlak bij Jarind de Luxembourg) en heb ook nu weer de neiging onmiddelijk naar het Quartier Latin te vertrekken en weer mee te doen. Het gaat tenslotte om een van de belangrijkste basiskeuzes die wij in Europa moeten gaan doen: willen wij een EU a la de USA, of een EU met een eigen europees, sociaal-cultureel karakter.

    Je kunt er niet genoeg aandacht aan besteden – tenslotte begonnen alle belangrijke revoluties die bijgedragen hebben aan een leefbaar Europa altijd in Parijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts