Dark Light

Rineke Dijkstra

Vandaag opent in het Europeese Fotomuseum de tentoonstelling L’Esprit du Nord, een overzicht in drie delen van de moderne fotografie van de Lage Landen. In het onderdeel Magritte et la photographie worden 250 foto’s gemaakt door Magritte tentoongesteld; in Netherlands Now een selectie van de hedendaagse Nederlandse fotografie tussen 2000 en 2005. Tenslotte is een groot aantal foto’s te bezichtigen Johan van der Keuken, de in 2001 overleden filmmaker van wie alle films vertoond worden tijdens deze expositie.
Tot 11 juni 2006.
Maison Europeenne de la Photographie
5/7 rue de Fourcy
75004 Paris
metro 7: Pont-Marie metro 7 of Saint-Paul metro 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts