Dark Light
De eerste aflevering van BNR Europa in het nieuwe jaar.

In de eerste aflevering van BNR Europa van 2012 blikken we vooruit naar wat dit jaar gaat brengen. Het wordt ongetwijfeld een druk jaar in de Europese politiek, met verkiezingen in Finland, Frankrijk en Slovenië, met de euro en met het gebrek aan economische groei. Er staan echter ook andere onderwerpen dit jaar hoog op de Brussels agenda.

Deze week aandacht voor pensioenen, het buitenlandbeleid en innovatie. In een speciale uitzending kijken we vooruit naar 2012 met Europarlementariërs Hans van Baalen (VVD/Alde), Judith Merkies (PvdA/S&D) en Marije Cornelissen (Europese Groenen/Groen Links).

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

BNR Europa #5

Het was een week waarin een nieuwe Europese nachttrein z’n komst en bestemming aankondigde: de coöperatie European Sleeper,…
Budapest

BNR Europa S01E016

Te gast in de Europa Podcast is Matt Steinglass, Europa-correspondent voor The Economist. Met hem praten we over…