Dark Light

Vanavond in BNR Europa, op BNR Nieuwsradio, 19h, onder andere de volgende onderwerpen:

  • Zwangerschapsverlof: Het Europees Parlement wil langer zwangerschapsverlof voor vrouwen en minimaal twee weken vaderschapsverlof in heel Europa. Een aantal lidstaten vind dat veel te veel, waaronder Nederland.
  • Zwitserland heeft dit weekend de langste tunnel ter wereld doorgebroken voor treinen van noord-Europa naar Italië. Zwitserland houdt zich aan de planning, maar Italië loopt vreselijk achter. Een reportage van Maarten Veeger, BNR correspondent in Italië.
  • In Brussel lopen duizenden lobbyisten rond die allemaal wat voor elkaar willen krijgen. Maar niet iedereen houdt zich aan de regels. Daarom voor de vijfde keer de verkiezing van de Slechtste Lobbyist van Europa. En u kunt meestemmen!

Vanavond op BNR Nieuwsradio, om 19 uur en als herhaling om 22u30.

Creative Commons License Foto credit: bies